הסוד של השפים לבישול רגוע: למה "מיז אן פּלאס" ישנה את חייכם במטבח

מכירים את הלחץ הזה של הריקוד הכאוטי במטבח, כשאתם קוצצים בצל במהירות בזמן שהשום כבר מתחיל להישרף במחבת? לשפים במסעדות, לעומת זאת, יש יכולת כמעט על-אנושית לבשל ברוגע ובשליטה גם בלחץ הגדול ביותר, והסוד שלהם הוא לא מהירות, אלא פילוסופיה פשוטה שנקראת "מיז אן פּלאס". אימוץ העיקרון הבסיסי הזה – "הכל במקומו" – הוא הצעד המשמעותי ביותר שתוכלו לעשות כדי להפוך את הבישול שלכם מחוויה מלחיצה לתהליך מהנה, זורם ומוצלח הרבה יותר.

זמן קריאה: 2 דקות
5 צפיות
הסוד של השפים לבישול רגוע: למה "מיז אן פּלאס" ישנה את חייכם במטבח

מאמרים קשורים

גלו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם