הקסם מאחורי הטעם: המדריך לתגובת מייאר, הסוד שמשדרג כל מנה

תהיתם פעם מה ההבדל בין חזה עוף חיוור ומשעמם לנתח זהוב עם קראסט שאי אפשר לעמוד בפניו, או למה ירקות צלויים טעימים לאין שיעור מירקות מבושלים? התשובה היא לא רכיב סודי, אלא תהליך כימי קסום שנקרא "תגובת מאייר" – הסיבה המדעית כמעט לכל טעם שחום, קלוי ועשיר שאתם אוהבים. הבנת העיקרון הזה ושליטה בו היא אולי הכלי החזק ביותר בארגז הכלים שלכם, כזה שיקפיץ את הבישול שלכם מרגיל ליוצא מהכלל.

זמן קריאה: 2 דקות
4 צפיות
הקסם מאחורי הטעם: המדריך לתגובת מייאר, הסוד שמשדרג כל מנה

מאמרים קשורים

גלו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם